Kosten huishoudelijke hulp


De investering voor een hulp kan worden opgesplitst in vergoeding voor de hulp en een bemiddelingsbedrag.
Wanneer u zich bij ons aanmeldt, betaalt u in eerste instantie niets. U gaat pas betalen op het moment dat wij de gegevens van een hulp aan u geleverd hebben op basis van de door u opgegeven criteria. Vinden wij niemand voor u, dan bent u ons dus ook geen bemiddelingsbedrag verschuldigd.

De vergoeding

U betaalt uw hulp altijd de vaste vergoeding van € 13,50 per uur. U betaalt uw hulp dit tarief voor elk uur dat hij of zij in uw opdracht huishoudelijke taken uitvoert. Bij het uurtarief zit ook vakantiegeld inbegrepen. Eventuele belasting dient uw hulp zelf af te dragen aan de Belastingdienst. Hierdoor wordt de vergoeding die u uitbetaalt dus niet hoger.

Bemiddelingsbedrag

Het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uur dat u een schoonmaakster nodig hebt. Wij rekenen het volgende bedrag voor bemiddeling: 

Bemiddelingskosten Hulp-huishouding.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50


Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd.


Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.


Let op: Alle overige wensen en eisen kunt u doorgeven in het opmerkingenveld zodra u zich ingeschreven hebt. Voor deze overige wensen en eisen brengen wij niets in rekening

Ik wil graag huishoudelijke hulp aanvragen