Gemiddelde Score 4.0

Door uit Deventer op 30-07-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede en snelle services. 's ochtends een aanvraag ingediend, 's middags een gesprek en dat was meteen een match.

Door uit Belfeld op 27-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Geef geen 5 sterren bij de eerste ervaring

Door uit Koekange op 25-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik was op zoek naar een hulp en kwam zo op jullie website terecht. Ik heb mijn gegevens achtergelaten in de veronderstelling dat ik pas zou betalen als ik via jullie een hulp zou inschakelen. Dat is niet gebeurd, ik heb zelf via via een hulp gevonden. Het lijkt me dan ook niet echt terecht om mij voor een heel jaar te factureren. Ik heb nu de eerste factuur betaald om misverstanden te voorkomen en dat te zien als inschrijvingskosten. Ik neem aan dat het abonnement nu dan ook direct wordt afgesloten.

Reactie op deze feedback door het team van hulp-huishouding.nl:

Vervelend om te lezen dat onze werkwijze u niet duidelijk was, tijdens het indienen van uw aanvraag is u duidelijk getoond wat deze voorwaarden zijn en u zelfs gevraagd hier akkoord mee te gaan. Dit heeft u gedaan waarna wij gegevens hebben geleverd van een potentiële kandidaat in de huishouding. Vanaf dat moment gaat uw abonnement in voor de periode van minimaal een jaar in. Hierna kunt u niet langer kosteloos annuleren.

Door uit Rijswijk op 22-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed en duidelijk geregeld

Door uit Loosdrecht op 17-03-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

websites en procedures nog vol kinderziekten.

Door uit Delft op 14-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik wilde geen sterren geven maar dat is onmogelijk. Ik heb nooit iets afgesloten en nu heb ik kennelijk per abuis iets aangevraagd. Nu heb ik dit bedrijf nog 1x de kans geboden om dit op te lossen. Indien dit niet op een adequate manier wordt opgelost, dan zet ik mijn rechtsbijstandsverzekering op deze kwestie. Deze handelswijze is niet conform het burgerlijkwetboek en het consumentenrecht! Zeer kwalijke manier van handelen.

Reactie op deze feedback door het team van hulp-huishouding.nl:

Bedankt voor uw review. Echter geven wij duidelijk onze voorwaarden aan op de site. Wij hebben een match voor u gemaakt om u te kunnen voorzien van een hulp. Op dat moment is onze dienst al geleverd en sturen wij de factuur. U kunt niet van onze verwachten dat we een vrijblijvende service bieden daar waar het erg makkelijk is om als hulp zwart te werken. Momenteel zijn we bezig met het afhandelen van uw klacht.

Door uit Giesbeek op 23-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben hier via mijn telefoon naar toe gelinkt . En heb me aangemeld en als alleen het bemiddeling bedrag via mobiel zie je niet naar contract. En nu zit ik aan een jaar contract vast terwijl ik na mijn operatie maar 8 weken hulp nodig heb. Ik wil het bemidelingsbedrag wel betalen ook al ga ik helemaal geen gebruik van maken Maar dan word je nog dringend verteld dat je mis hebt en gewoon jaar moet betalen . Ik heb dikke stres en kan dit er niet bij gebruiken. Omgerekend betaal je dan even 118 nog wat voor niks . Ik wil dit graag oplossen maar ben bang dat als ik betaal ik overal aan vast zit . Want kan de algemene voorwaarden nergens vinden etc .

Reactie op deze feedback door het team van hulp-huishouding.nl:

Bedankt voor uw feedback. Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Of u nu via een computer of mobiel uzelf inschrijft, wordt alvorens u een zoekopdracht indient de algemene voorwaarden en kosten getoond. Ook wordt u dan gewezen op het jaarabonnement. U dient ten alle tijden hier eerst mee akkoord te gaan, alvorens u een zoekopdracht kunt indienen en wij opzoek gaan naar een hulp. U kunt dan vervolgens nog kosteloos annuleren tot dat wij een hulp aan u voorstellen. Daarna heeft u inderdaad een jaarabonnement welke naar een jaar maandelijks opzegbaar is. Echter dient dit geen verrassing te moeten zijn, daar u hierop zelf uw akkoord heeft gegeven.

Door uit Schimmert op 18-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel vlug met reageren

Door uit Deventer op 18-05-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Zojuist op een erg onvriendelijke manier geholpen. Jammer want ik was al jaren klant.

Reactie op deze feedback door het team van hulp-huishouding.nl:

Spijtig om te lezen. Dit is uiteraard nooit onze bedoeling om bij onze klanten onvriendelijk over te komen. Onze excuses hiervoor.

Door uit Maastricht op 17-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De eerste kandidaat is niet geweest.

Reactie op deze feedback door het team van hulp-huishouding.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Rotterdam op 09-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Twee hulpen kwamen voor een kennismaking en wilden extra compensatie voor het reizen. Een andere hulp kwam niet omdat gesprek omdat het regende.

Reactie op deze feedback door het team van hulp-huishouding.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Ook zijn zij geïnformeerd over de afstand en dat zij geen reiskostenvergoeding ontvangen. Als wij te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!