Gemiddelde Score 8.5

Deel ook uw ervaring!

Door uit Rotterdam op 09-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Twee hulpen kwamen voor een kennismaking en wilden extra compensatie voor het reizen. Een andere hulp kwam niet omdat gesprek omdat het regende.

Reactie op deze feedback door het team van hulp-huishouding.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Ook zijn zij geïnformeerd over de afstand en dat zij geen reiskostenvergoeding ontvangen. Als wij te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Hengelo op 27-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na de aanvraag snel hulp gekregen. Informatie verliep soepel

Door uit Doesburg op 23-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na enkele pogingen een fijne hulp gevonden! Erg blij mee.

Door uit Maasbree op 22-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

alles duidelijk via de mail.Maar wat is uw telefoonnr. als ik u telefonisch spreken wil?Zie ik nergens staan!!

Reactie op deze feedback door het team van hulp-huishouding.nl:

Ons telefoonnummer en andere contactgegevens vindt u op de website

Door uit Tegelen op 13-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Pas 1x huih.hulp ontvangen en die was goed.

Door uit Zwolle op 01-01-2014

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel en zorgvuldig.

Door uit Leiden op 26-09-2013

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima, er is snel een goede hulp gevonden!

Door uit Huizen op 16-07-2013

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Weet ik nog niet goed, heb daarvoor nog niet genoeg ervaring, maar het begin is goed!

Door uit Maasbree op 16-05-2013

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

zuigen kamer gang en slaapkamer, keuken afsoppen. badkamer afsoppen en de vloeren van keuken en badkamer nat dweilen. eventueel ramen zemen. Terrasvloer indien nodig schoonmaken.

Door uit Almere op 01-09-2012

Dienstverlening site:

Het was een snelle match.

Omschrijving site:

aanrader, echter moet wel duidelijk zijn vanaf het begin wat de voorwaarden zijn aangezien het een semi-werkgevers tot werknemers verband betreft met de huishoudelijke hulp.

Door uit Alkmaar op 14-10-2011

Dienstverlening site:

Prettig.

Omschrijving site:

Als een handige website waarbij je zo aan een hulp wordt gekoppeld die je ook nog eens wit uitbetaalt.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!