Op zoek naar een huishoudster in 's-Gravenhage?


U bent op zoek naar huishoudster in 's-Gravenhage? U wilt van tevoren precies weten wat de kosten zijn en u hebt specifieke wensen en eisen met betrekking tot de huishoudhulp? Dan bent u bij hulp-huishouding.nl aan het goede adres.

Hoe vind ik huishoudster in 's-Gravenhage?

Het kan soms erg lastig zijn om een geschikte en betrouwbare hulp in de huishouding te vinden. Wij helpen u daar graag mee. Het enige wat u hoeft te doen is het volgen van de onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Hulp-huishouding.nl
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte hulp
  4. U ontvangt de gegevens van hulp die bij u past
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de hulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp, is er een klik? Dan kan de hulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.


Vergoeding
huishoudster 's-Gravenhage

Het nemen van een hulp in de huishouding brengt vergoedingskosten met zich mee. Indien u de huishoudhulp zoekt via hulp-huishouding.nl betaalt u de hulp een vergoeding van slechts €12,50 per uur (all-in). Naast deze vergoeding voor de hulp betaalt u ons eenmalig een bemiddelingsbedrag. Op de pagina over de vergoeding leggen wij u graag uit hoe hoog dit bedrag is.

Vraag hier uw huishoudhulp in 's-Gravenhage aan

 
Language English